XtrailBillingenLogotypBlå (2)

‍Upplevelselöpning på X-trail banan 12 km med ledare den 26/8 ‍

Ge dig själv en oförglömlig löparupplevelse på vår spektakulära X-trail bana. Ta med dina vänner och njut av en fantastisk dag tillsammans med oss på berget!

Tid och plats:
Datum: 26 augusti
Starttid: kl. 10.00 (fördelat på olika grupper)
Plats: Billingecentrat (bottenplan)

Anmälan och registrering:
Anmäl dig via länken ovan för att säkra din plats. Registrering senast kl. 9.30 vid startplatsen.

Infomöte:
Mötesguide kommer att hålla ett kort informationsmöte 5 minuter innan start för att ge dig alla nödvändiga instruktioner.

️Baninformation:
12 km utmanande terräng väntar på dig längs X-trail banan. Vid ca 5 km finns en vätskekontroll för att hålla dig hydrerad och stark under loppet.

Målgång och belöning:
Målgången sker på toppen av slalombacken. Upplev den otroliga känslan av att erövra berget och njut av den hisnande utsikten.

Efter loppet:
Dusch- och omklädningsmöjligheter finns i Billingecentrat, bara 100 meter från målet. Du kan fräscha upp dig och känna dig bekväm efter loppet.

️Förtäring och socialt häng:
Efter löpningen bjuder vi på lättare förtäring och skapar en avslappnad atmosfär för att du ska kunna mingla med andra deltagare. Dela dina löparhistorier och skapa nya vänner.

Ingen anmälningsavgift:
Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att delta! Anmäl dig genom att klicka på länken ovan och ta del av denna unika löparupplevelse.

Upplev naturens skönhet, utmana dig själv och skapa minnen för livet tillsammans med Billingen X-trail sportclub. Vi ser fram emot att träffa dig den 26/8!